Whocopied.me

Guide: How to intimate shave

Irritationsfri intimbarbering - Step by step

Mange mænd og kvinder har problemer med røde knopper, indgroede hår og skægpest i forbindelse med deres intimbarbering. I denne artikel har vi samlet nogle gode råd, som du med fordel kan følge for at opnå en behagelig barbering med et minimum af irritationer. Vi linker løbende til de produkter, du bør anvende, for at opnå en så tæt og glat barbering som muligt.

1 - Trim hårene

Er det første gang, du intimbarerer dig, eller er det længe siden, du sidst gjorde det, er det en rigtig god idé at starte med at trimme hårene. Du kan vælge at anvende en trimmer eller en saks til dette formål. Ved at trimme hårene er det lettere for skraberen at udføre sit job, da den ikke er beregnet til at fjerne længere stubbe.

2 - Tag et bad

2 - Tag et bad

Tag et bad for at fjerne skidt og snavs fra området, da det kan medføre irritationer. Brug produkter uden parfume, da huden er mere sensitiv hér. Et bad blødgør hårene, hårsækkene og huden, så intimbarberingen forløber lettere. Varmt vand gør desuden huden mindre øm og mindsker irritationer.

Prøv denne bodywash fra Mühle, som er lavet af naturlige, økologiske ingredienser.

3 - Blødgør hårene

3 - Blødgør hårene

Påfør en preshave på det område, du ønsker at barbere og lad den sidde et øjeblik. En preshave blødgør hårene og lægger en beskyttende hinde, så skraberen ikke skærer i selve huden, men får fat i stubbene. Den giver din skraber et lettere glid, hvilket mindsker risikoen for skægpest og irritationer.

Klik hér for at læse mere om de lækre preshaves.

4 - Påfør et beskyttende produkt

4 - Påfør et beskyttende produkt

Lad preshaven sidde og påfør derefter en barberskum, barbergel, barberolie eller barbercreme. Vælg det barberingsprodukt med den konsistens, du bedst kan lide. De blødgør alle hårene og er afgørende for et perfekt resultat! Vælg helst nogle milde produkter uden parfume til formålet.

Vi kan varmt anbefale produkterne i den hvide serie fra Proraso, når du skal intimbarbere dig. Du finder både Barbercreme, Barbersæbe og Barberskum i serien, som er milde og lavet specielt til sensitiv hud.

Klik hér for at læse mere om de beskyttende produkter fra Proraso

5 - Barber dig

5 - Barber dig

Selve barberingen er alfa og omega og hér handler det om at tage sig god tid. Vi anbefaler dig at skrabe med hårenes groretning, for at undgå indgroede hår og unødige irritationer. Det kan dog være nødvendigt at barbere mod hårene, for en helt glat barbering, men lad være med at køre skraberen over samme område mere end to gange. Stram huden ud, mens du arbejder, og skyl barberskraberen i varmt vand mellem hvert tag. Brug altid et rent og skrapt barberblad for det bedste resultat.

Flerklingeskraber
LEA's barbergrej er fantastisk - og det er prisen også. Hvis du foretrækker en flerklinge skraber, bør du se udvalget fra LEA.
Klik hér for at se LEA's skrabere og barberblade

DE-Skraber
En DE-skraber har rigtig mange fordele. Den er god for miljøet (lavet af 0% plastik), barberbladene er ultra billige (fra kr. 2,5 pr. styk), giver en fantastisk barbering - og så er den meget holdbar og selvfølgelig også flot at se på.
Se Mühles lækre sortiment af DE-skrabere hér

6 - Skyl dig

Det er en god idé at hoppe under bruseren igen efter du er færdig med din intimbarbering for at fjerne overskydende produkt og hår. Du kan med fordel skylle huden i koldt vand, da det lukker porerne og beroliger huden.

7 - Påfør aftershave

7 - Påfør aftershave

Afslut din intimbarbering med en aftershave, for at forhindre tørhed og mindske risikoen for rødme. En aftershave sørger for at opretholde hudens fugtbalance og berolige huden med sine plejende ingredienser.

Se vores udvalg af aftershaves uden alkohol ved at klikke hér.